Vägbeskrivning

Om du kommer från Norr och åker på E20 svänger du av mot Töreboda ca 10km efter Hova till vänster. Efter ca 1-1.5

Klicka på bilden för större storlek

Klicka på bilden för större storlek

km kommer ett kors där du följer vägen till vänster. * Efter ytterligare 5 km kommer nästa kors som visar Töreboda till vänster.

Kör mot Töreboda ca 1 km och sedan kommer en skylt Hajstorp till höger. Kör in och kör över kanalbron och fortsätt ca 100m. Där ser du ett gult hus på höger sida och en liten grusväg som går till höger i anslutning till huset. Kör in på vägen och vi finns vid 3:e huset längre ner på vägen. Huset du söker är ljusgrått med vinröda knutar och det första du ser är terrassen som tillhör gästvåningen.

 

_________________________________________________________________________________________________

Om du kommer från Söder och åker på E20 är detta samma beskrivning men du tar av till Töreboda (höger) precis vid Göta kanalbron i Lyrestad och följer vägen någon km. Du kommer att passera en liten kanalbro i Norrkvarn innan du kommer till ett kors där du tar till höger. Nu gäller samma beskrivning som ovan vid *.

Om du kommer från Skövde passerar du Töreboda och kör väg 200 mot Hova. Ca 3km efter Töreboda kommer en skylt som visar Lyrestad till vänster. Kör mot Lyrestad och efter ca 1,5 km kommer en skylt Hajstorp till vänster. Kör in mot Hajstorp och kör över kanalbron och fortsätt ca 100m. Där ser du ett gult hus på höger sida och en väg som går till höger i anslutning till huset. Kör in på vägen och vi finns vid 3:e huset längre ner på vägen. Huset du söker är ljusgrått med vinröda knutar och det första du ser är terrassen som tillhör gästvåningen.